Gelodak..

Kesihatan x brapa bagus.. thinking very much.. nk bersikap adil bukan mudah tp itulah cabarannya.. x tahu nk korbankn mana satu.. semua jalan nmpk kelam. Amik keputusan utk undur 1 langkah dan duduk diam sebentar.. feel much more better

Happy

I'm happy today... something named 'bahagia' say hi to me

I'm

I'm not give up... it just break for a while... already tired.. follow the wind... follow the time.. don't want to chase anything... what mine will be mine.. I believe Allah.. He will give the best to me.. i want best present so i need to be best also...

Walk away

Silently walk away.. no crush no cry  no pain no hard feeling

Cheater

Always asking my mind... how to deal the cheater?..... (-_-')

Love 2

Love is manageable
Love your job
Hug your family

Alam maya

1st time tengok... tp syok...hehe... motivated... tv9 right now

Beauty

Beauty is pain for somebody
Beauty is happiness for everbody

Love

Strike for something you love

Kawal

Kawal sesuatu yg buruk itu dengan kelebihan yg ada pada ANDA..

#support kritikan membina, condemn kritikan menghina

Lelaki yang pilih wanita atas dasar kecantikan...hmmm x lama mana setia hatinya.... begitu juga wanita... hidup ni ada pasang surut.. jgn risau..

5 huruf

Marah.rindu.benci.cinta.... sayang dah tiada

Fitnah & ghibah

Pengalaman adalah guru terbaik dalam mendewasakan dan mengajar erti kehidupan yang sebenar.
Fitnah= cerita keburukan seseorang yang tidak benar
Ghibah(mengumpat)= cerita keburukan seseorang walaupun benar

Ya Allah kikislah 2 sifat ini dari hambaMu yang hina ini..

X kesampaian

Hurm... ingatkan boleh settle harini malangnya x boleh rupanya.. kene tangguh dulu harapan nak settleken bayaran handphone sekaligus.. huhu.. apa nak buat.. nak rancang tapi Dia sebaik-baik perancang.. anyway Alhamdulillah dah berkurang beban di bahu.. terasa nak nangis pun ada bila bahu bertambah ringan.. hehe.. apa-apa pun, i'm doing something that help my soul shine~~

Harry potter dan batu hikmat

Masuklah,
wahai orang yang tak dikenali, tetapi berhati-hati.
Bagi yang tamak, balasan dosa menanti,
Bagi yang mengambil barang yang bukan haknya,
Akan membayar dengan harga yang mahal sekali,
Jika apa yang kamu cari,
Harta yang bukan milik sendiri,
Kamu diperingatkan, wahai pencuri,
Lebih daripada itu, akan kamu temui.

Halaman 74&75

Marah diri sendiri

Ya pada mulanya memang aku menyalahkan orang lain terutama apabila bersemuka dengan orang tersebut..... tapi... bila bersendirian, aku mula sedar, andai saat aku tiba untuk berada dalam situasi orang itu, kemungkinan besar aku juga akan berkelakuan sedemikian.. Ya Allah..selamatkan aku... mohon hindarkan aku dari sifat riak, menunjuk-nunjuk, mengungkit dan paling utama jauhkan aku dari sifat duniawi semata...
Moga akan ada sinar yang sentiasa membimbingku dan memanduku ke arah akhirat...
Hinanya aku~~

Ditipu

Ditipu..mmg marah bila dikenangkan.. tapi bila difikir dalam2, Allah takkan benarkan sesuatu perkara tu terjadi tanpa sebab. ALLAH xkan memberati hambaNya melebihi kemampuan hambaNya itu..aku yakin aku mampu tanggung ujian ini.. cuma aku mohon, berserta ujian ini, moga Allah kepilkan sekali kekuatan,ketabahan dan kesabaran utk menempuhinya.. Aku tahu Allah sayang aku dan takkan sia2kan aku..
Hasbunallahuwanikmalwakil..laa hawlawala kuwwata illabilla..

Huhu

I wish i already married! Huhu.. don't like this kind of situation.. hello Mr.X , where are you???!!!!!!

Lagu

Iklim-Suci Dalam Debu

Sendiri

Sendiri...sendiri ku diam... diam dan merenung.... selagi aku x susahkn ibubapa ku... belajar.. supaya ti ada suami x susahkan suami pulk...

the follower

networked Blogs