patah hati

don't say you are my friend since you only know to transfer your burden to me only.. it;s better to be alone...sigh~~

kerja

kenapa KERJA SEKOLAH boleh dibawa balik rumah untuk disiapkan, tetapi KERJA RUMAH tak boleh dibawa pergi sekolah?

watch out

when I need to argue the opinion or the words of others in the angry mood then my hand will be shaking.. that's the sign that I tried my best to control my anger..watch out when I change the word saya or kte to the word AKU!!

BANYAK cakap

One thing about me,
             bila saya banyak cakap, muka saya jadi TEGANG.  pergh...teruk rasanya bila muka jadi ketat.

Please, jangan ajak saya berdebat sebab nanti akan ada kesan tidak menyenangkan pada diri saya..huhu

huh..forgot password

pergh...lama tak menulis..sampai password pun dah lupa...jenuh nak remind balik password..dari terlupakan password blogger sampai terbawa-bawa hingga keliru password email-email yang lain...haiyo...dalam hampir 2 jam juga ler nak dapatkan balik password tapi takpe coz Alhamdulillah, got it back!

bermula dari 8 feb 2012 yang lalu, saya suda mula latihan praktikal!! ;-)  hehe... di mana? ha..di Butik Sarakids, Seksyen U2, Shah Alam.. hehe keje kat sini ada juga link dengan info yang saya dapat masa 15 hari menjadi penjaga toddler di taska dulu.. Allah cam nak bagi sign sesuatu pulak kat saya..hehe.. by the way..sorry coz not shift the chat box yet..belum ada masa nak merayau-rayau di alam maya lagi buat masa ni...tapi nak main game castleville kat facebook ada lah masanya..hehe..k..hingga ketemu lagi...tata..jangan mara aaaa..hihi

the follower

networked Blogs