barang penting

Assalamualaikum.

Bercerita mengenai hal penting, di masa hadapan, saya akan pastikan saya ada ofis saya sendiri di rumah..
Ofis saya tu walaupun kecik tapi mesti ada barang2 berikut,

  1. Printer
  2. Mesin potostat
  3. Mesin Fax
  4. table
  5. bookshelf
  6. stationary
  7. laminated
  8. binding machine
  9. bakul sampah
  10. whiteboard
  11. pc
  12. laptop/notebook
  13. calculator
  14. kerusi
  15. sofa
  16. internet
  17. tv
  18. radio
  19. hanphone
  20. talian tetap punya phone
  21. kertas A4
  22. kertas kajang
  23. sticky note
  24. notepad
  25. memopad
  26. marker pen
  27. perfume bilik
  28. ubat-ubatan a.k.a medicine kit
  29. cermin
  30. cermin mata yg *eagle eyes <-- demand kemain..wahaha atau yg transition pun ok
  31. et cetera
Haha...so cik Yati...pastikan anda memiliki gaji yang mencukupi untuk semua ni...sekian~~

cuti Raya campur cuti pertengahan semester

Assalamualaikum,

Cuti...cuti jugak...hadiah berupa assignment pun banyak jugak.
Susahnya nak buat keputusan balik rumah..bukan apa, rasanya untuk buat assignment ni better buat di rumah sewa lagi senang dan selesa tapi toto-toto perlu dibawa balik untuk dicuci.. kalau di bawa ke kedai dobi perlukan duit lah pulak, tambahan lagi takde transport.. kalau balik rumah dua2 problem settle..

Selain itu 'orang baru' nak datang rumah..hehe...cuba teka siapa????? wahaha.. bukan rombongan pinanglah..jangan risau..wahaha... sebenarnya Noor Anis Sofiya nak datang rumah...hehe... anak saudara saya yg pertama...harap2 ada la yg kedua, ketiga dan seterusnya..kihkihkih... Tahniah buat kakak saya a.k.a Yong dan abg ipar saya a.k.a Along... hehe...

Seronok pulak balik rumah kali ni.... mana tak nya,,,bila dah jarang balik, sekali balik mesti rasa seronok.. cuma sometimes ada cerita2 tertentu yg tak sedap didengar dan juga asap2 rokok dan juga habuk2 yg menganggu sistem pernafasan saya ni yg menjadi batu penghalang untuk balik rumah... takpe2.. think positif..balik ni survey dulu apa barang rumah nak ditukar nanti... satu hari nanti dah keje , dah ada gaji, bolehlah upgrade mana2 bahagian yg nak di upgrade...hehe Insyaallah kalau diizinkanNYa..

Oh ye.. semalam..eh malam tadi saya ada mimpi sedang beratur untuk amik wudhuk..kononnya masa tu ada kat Mekkah.. tapi barisan punyalah panjang... sekarang dah tak berapa ingat lagi dah mimpi tu... Agaknya saya ni dah teringin nak ke Mekkah kot.. Doakan ye wahai pembaca sekalian moga2 saya dapat menunaikan kewajipan saya untuk tunaikan Haji secepat mungkin... Rasanya saya perlu rujuk balik langkah2 nak buat haji ni... hadoi...dah byk yg lupa...ish ish.. psss.: doakan juga semoga saya berkemampuan untuk tunaikan kewajipan saya sebagai muslimah yg taat pada Allah juga yek..hihi

Oklah nak sambung buat assignment lagi ni... Doakan saya dapat siapkan semua assignment saya sebelum due date nya tiba yek... Sekali korang doakan.nanti berkali ganda Malaikat doakan kejayaan korang pulak..hehe..
Ok...Selamat Malam...Wsalam

the follower

Catatan Popular

networked Blogs