Salam Lebaran

Perhatian..kepada semua yang mengenali diri ini.. saya ingin memohon ampun dan maaf bagi segala kesilapan saya terhadap korang.. saya cuma insan biasa yang tak bisa lari dari melakukan kesalahan..mohon diampunkan yek..

Bagi semua muslimin dan muslimat yang diberkati Allah, saya mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri dan Maaf Zahir Batin..

moga segala yang berlalu dapat menjadikan diri kita lebih baik dari sebelum ini..Amin.

test

8/9/09 : TEST OB tetapi telah ditunda ke 14/9/09
9/9/09 : TEST HRM + hari jadi Lisa
10/9/09 : ada kelas malam so tak boleh turun TRAINING..huhu
14/9/09 : TEST IM dan TEST OB
16/9/09 : ptg -> group presentation ECO
               mlm -> naik bas pulang ke umah

minta maaf yek geng-geng TKD..hari khamis den tak dapat turun..huhuhu

kenapa

Aku pelik,
orang yang badannya kecil,makan banyak tetapi badan tak mahu naik, cuma perut je buncit.
orang yang badannya besar, makan sikit pun boleh naik.kalau makan banyak lagilah naik.

orang yang biasa bersukan tetiba berhenti bersukan dalam jangka masa sederhana boleh naik badannya berlipat kali ganda daripada orang yang tidak bersukan langsung. pelik..pelik..

Semangat

Akhirnya, hari ini aku berjaya mendapatkan semangat ku untuk teruskan pembelajaranku. Terima kasih Nadiah dan Kak Epar atas bantuan kalian dan juga mereka yang telah membantuku secara tidak langsung.

Perkara yang aku perlu buat sekarang adalah:

1) Print past year question bagi setiap subjek
2) Tutup akaun kelab ACTC GTF tapi kene tunggu pembantuku (Cik J) mencari semula belanjawan akaun yang telah kami buat untuk AGM yang lalu
3) Baca tajuk-tajuk yang bakal keluar dalam test (ni paling berat aku rasa sebab aku kene cari port yang jauh dari laptop ku dan broadband ku..huhuhu)
4) Bersedia untuk presentation Malaysia Economy (eco subjek yang aku paling lemah)
5) Mulakan kembali amalan solat hajat..
6) ...

tu jelah buat masa ni..harap aku mampu lakukan..
Terima kasih Ya Allah kerana telah membimbingku semula..Alhamdulillah..

p/s: Tahniah Nadiah kerana dapat berjaya mendapat bengkung merah..Pasni kita nak belajar silat dari Nadiah bila ada kesempatan..Proud to be your friend..kita entah bila nak Tali Hitam pulak..huhuhu


the follower

Catatan Popular

networked Blogs