Wish luck

kepada kawan-kawan dan adik-adik yang berada di bangku sekolah, SELAMAT MENEMPUH MUSIM PEPERIKSAAN..hehe

schedule for this month and next month before holiday..

Padat dan Sendat!!

8/10/2009   ada jemputan untuk menghadiri Majlis Malam Aspirasi di Dewan Baru UiTM
                     Perlis dan disebabkan kehadirannya adalah wajib buat diriku maka aku tidak
                     dapat menghadiri training Taekwon Do..
9/10/2009   mlm :  ada training gantian untuk TKD. dapat hadiah saguhati di
                      situ..uhuhu.. peha ku bengkak dan urat kaki ku tegang..sakit nyeee
10/10/2009  ada training TKD pagi..disebabkan hujan kami beralih ke BK14. Aku hanya
                      jadi pemerhati..sedih..sedih
11/10/2009 pg : ada kelas ganti OM tapi telah ditunda ke 18 haribulan
                     mlm: ada training TKD
12/10/2009 pg : Test 2 ECO
                     ptg: berlakon sketsa untuk OB
                     mlm : kelas IM

14/10/2009  Test 2 HRM
15/10/2009  mlm : training TKD
16/10/2009  mlm : training TKD
17/10/2009  pg  : training TKD
18/10/2009  pg :Test 2 OM
                      mlm: training TKD
19/10/2009  Test 2 OB dan Test 2 FIN..huhu..aku blur!!!
20/10/2009  DINNER DBS  <--- tak tahu nak pegi ke tak..huhu  
                  Tema: dress to impress ( takde pakaian yang menarik..huhu..aku hanya
                       gadis sempoi)
21/10/2009   present jawapan OM 
24/10/2009  GRADING...waaaa  aku tak join kot..
28/10/2009  submit assignment OM(past year) hoho..
29/10/2009 Final Exam untuk diriku bermula.....
                     Paper MGT 340
3/11/2009   Paper MGT 321
7/11/2009   EXAM MUET
8-11/2009   Paper FIN 329
11/11/2009  Paper MGT 345
14/11/2009  Paper ECO 261 ---> last paper..hehe..

BALIK??? ntah bila..huhu

please pray for me..:-)
                     

Anak itik

Cerita bermula..

anak itik 4 beradik berjalan terkedek-kedek

1) anak yang pertama bernama Wahid
2) anak yang kedua bernama Isna
3) anak yang ketiga, Salasa
4) yang keempat, Arba a'


Ceritanya bermula apabila suatu ketika Wahid membawa ketiga-tiga saudaranya ke sebuah kolam buatan manusia. Mereka bersantai sambil menikmati makanan yang mereka bawa bersama mereka. Wahid bertanya, antara kalian bertiga siapa yang dapat menjawab teka-teki saya?

Teka-teki saya  berbunyi seperti berikut...
Apabila kapal layar bergerak ke utara, asapnya bertiup menghala ke mana?

hmmm...

 Cerita diTamatkan.. (11 oktober 2009)

Isna telah mencuba untuk menjawab soalan yang dikemukakan oleh Wahid..dengan sekali percubaan jawapannya terus, Betul!  ( sila baca komen untuk mengetahui jawapan untuk soalan ini )
wah..Wahid terkejut dan terus melompat dan berenang-renang di dalam kolam yang berdekatan....
Rupa-rupanya dia hanya hendak menguji tahap keaktifan saudara-saudaranya terhadap dirinya sahaja..hehehe ternyata antara ketiga-tiga saudaranya Isna yang paling aktif..


p/s: cerita ini tiada kene mengena dengan diri saya..dan sekadar untuk menghiburkan hati sendiri..:-)
lalalalalalalala.............

tension..tension...

bulan ni bulan yang special...

test 2 berderet-deret..

tapi muka mesti senyum.... sebab rezeki datang melekat kat diri kita..hua hua hua..

the follower

Catatan Popular

networked Blogs