Jadual bulan Februari 2010

Diam tak diam sebulan dah aku berada dalam semester baru kat UiTM ni..sekarang dah masuk bulan kedua, aku dah dapat menyesuaikan diriku dalam bilik baruku juga roommates baruku.. Mula-mula agak sukar hingga ada roommateku yang terasa dengan diriku tapi aku minta maaf, itu adalah diriku ketika aku berada dalam keadaan yang tidak selesa( tengah demam masa tu)..Ok lah..buang yang keruh dan ambil yang jernih.. Aku nak teruskan jadual aku untuk bilan ini.


 

4-2-2010    Test MGT361 ( introduction to international business)

5,6,7-2-2010    Trip ke Langkawi bersama rakan sekelas..wah sangat best.

11-2-2010    Test MKT361 ( principles and practice of selling)

12-2-2010    Malam: balik ke rumah naik bas..huhu tak sabar rasanya nak bertemu family.

13-2-2010    Reunion bersama kawan sekolah menengah di rumah sahabat..tak tahu larat ke tak, nak pi umah dia pepagi buta coz maybe sampai umah dari Perlis before azan subuh..

21-2-2010    baru bertolak balik ke Perlis

22-2-2010    submit marketing report subject ENT300..ALAHAI….

24-2-2010    ada forum pulak, tajuk: roles of culture.. kene search maklumat nih..tak tau sapa yg akan terkena..huhu. subject(IB)

25-2-2010    kelas ganti (malam) subjek ENT300

27&28-2-2010    Sukan DBS


 

wah..setakat ni tu jer aku tahu..kalau ada sebarang perubahan perlu aku edit semula entry ni..

Tiada ulasan:

the follower

Catatan Popular

networked Blogs