Training Demo

Malam tadi punyalah lama aku duk tunggu budak2 datang..aisey man..boring betul..nasib baik bawa ear phone..boleh aku pasang radio..best gak dengar radio kat court tenis yang sunyi sepi malam tadi. Takdelah sunyi sangat sebab ada je student2 yang lalu kat belakang court tenis tu ha.

Setelah semua yang patut sampai telah sampai, kami pun mulakan latihan dengan diketuai oleh presiden kelab kami sendiri (first time agaknya dia conduct kelas training ni)hehe.. ok jugak lah.

Kami telah sepakat menyusun semula kedudukan kami semua dan banyak idea2 yang muncul apabila ramai orang ni. Betullah seperti kata orang-orang tua, Sepakat membawa berkat. Akhirnya kami telah berjaya membuat set untuk demo pada malam ini.
Harap sangat demo malam ini menjadi dan mendapat penghargaan dari pihak-pihak tertentu.






-Gabra jugak nak buat demo malam ni-

2 ulasan:

Sir Marcello berkata...

Minta Maaf kerana terlewat...huhuhu

CaHaYa HiDuPKu berkata...

Maaf diterima..hehehe..

the follower

Catatan Popular

networked Blogs