kembali menulis

Diam tak diam lama, dah aku bergolek2, bersenda gurau dengan adik2 kat rumah ni. Ada juga aku nak pergi interview kerja kat shell yg berdekatan dengan rumah aku, alih2 bila dah siap2 ayahku tak bagi pulak aku kerja. Dia suruh bantu kemas rumah dahulu. Katanya nak siapkan mengecat rumah sebelum majlis kakak sepupuku kerana pasti ramai sedara mara yang datang ke rumahku juga..hehe..keluarga besarlah katakan~~

Hmm..dalam post aku yg sebelum ini ada aku nyatakan keinginanku untuk menyediakan Zone Peribadiku kat rumah ni...tetapi..aku hanya merancang, Allah yang menentukannya..huuu.. Disebabkan pertambahan perabot2 di rumahku, ruang di dalam kamar kian sempit. Buku2 yang aku teringin nak baca kembali pun telah disimpan di dalam 'box' yang sukar untuk diambil frequently..Hmm..hilang keinginan ku untuk kembali menjadi ulat buku..Takpelah.. Ada rezeki kelak, aku nak beli rumah dan sediakan bilik aku seperti yg aku idamkan..Harap impian itu kesampaian..huhu

Berkaitan projek komputer adik aku pula, dia sudah selesai setup sebuah pc yang boleh dikatakan paling laju dalam rumahku ini. Siap dengan graphic card lagi..jelesnyer aku..hahaha..Aku pula tak dan nak upgrade ilmu maintenance komputer aku..biarlah, mungkin belum tiba masanya lagi.

2 ulasan:

Sir Marcello berkata...

wah masa bersenang lenang...tapi ada jer kerja yang datang..itulah dugaan kehidupan...

CeNDeRaWaSiH berkata...

yup~~perencah hidup..

the follower

networked Blogs